Mrak

Mrak

Anotace: ...

Širá a rozlehlá hladina moře,
vlna se za vlnou bouřlivě valí,
člověk je strnulý v němé pokoře,
černý mrak nad vodou slunce dnes halí.

Halí jej ve smutný deštivý závoj,
prázdnota proniká skrz Tvoji kůži,
v pistoli zbývá jen jediný náboj,
naposled přivoníš k voňavé růži...
Autor Davy_boy, 09.10.2008
Přečteno 306x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, lavec, fuu, face to face
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po dlouhé době a opět povedená...

11.10.2008 18:54:00 | face to face

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí