Troska

Troska

Anotace: jednou ještě na intru....

Když tma okolo tebe tě obímá
a celej svět ti usíná
ty nejseš vždycky nevinná
a proto tě svět proklíná

Vždyt stejně se ti všechno ztrácí
jen si zpíváš jak láska se zvrací
chtěla by si zničit čas,nebo všechno vrátit zpátky
ale je to všechno v nás,na botách máš samý zvratky

Nikdy nebude ti líp
nikdy nebudeš mít to co chceš
i kdyby pes starej chcíp
ty stejně hned neumřeš

Budeš muset přežívat
alkoholu užívat
ve psychu a samotě
díru mít furt na botě

Občas slzu někdy smích
držet smůlu v rukách svých
občas krev nůž pod kůží
ty pak ležíš pod růží

Nic neni s tebou v pohodě
když zvracíš i po vodě...
Autor NINA HAGEN, 09.10.2008
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí