Konec

Konec

Anotace: Pro všechny moje zlatíčka ze základky....Moooc mi chybí ty časy s váma...

Zkončila devítiletá kapitola na základce,
byla to nejhezčí část mládí,
básičku nakonec,poslala jsem kamarádce,
teď zbyly vzpomínky na to,co už se nevrátí.
Teď už nejsme spolu každý den,
zkončil náš děcký sen.
Už dávno nejsme školáčci,
teď už se z nás stali dospěláci.
Proč zkončilo to tak rychle?
Proč už se to nevrátí?
Dnes už známe ,,obvod´´ krychle,
dnes už se tomu můžeme zasmáti.
Jako třída jsme celek netvořili,
avšak teď,když se sejdeme,
zdá se,že jsme dobrou partu utvořili,
teď už je konec,ale my se spolu stále smějeme.
Autor Janulety, 09.10.2008
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: Janetee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fajn,že máš pěkný vzpomínky na základku :)

23.10.2008 18:32:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí