(Polo)žena

(Polo)žena

Anotace: Sama...

Už spi a na mě nemysli,
Já dneska chci být sama.
Být odloučená od lidí
Nebýt Tvoje dáma.
Chci samotu a prázdnotu
Pocítit zas –
Chybí mi ,
Trávit v bolesti jistý čas.

Chci být sama v sobě zavřená
Jak děravá loďka zadřená
Zakotvená,
Napůl potopená,
Osamělá (polo)žena.

Nevnímej – pro dnešek –
Že jsem,
Jdu za svým zoufalým snem
A bortím hráze přesvědčení –
Neskrývám se za umění,
V nitru silné rozpolcení…

Jsem oheň, jednou –
Jindy hluboké moře,
Jednou chci být sama
A jindy krotit oře –

Jsem věrná sama sobě –
Zpívám si a stále sním,
O tom, že se ve Tvém klíně
Zanedlouho uvařím –

Jsem ledová královna,
Co myšlenkou Tě zmrazí,
Jsem v Ďáblově pořadníku,
Jsem dívka, co Tě zkazí.
Autor Ammazonic, 10.10.2008
Přečteno 304x
Tipy 16
Poslední tipující: Karmínka, Squat_the_world, Holis, Myrja, Bíša, cevert, blue, WAYWARD, Triffid Kolbe, enigman, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní, nemám slov:)

15.10.2008 11:11:00 | Squat_the_world

Nemá chybu. A každej chce být chvilku tak trochu sám.

10.10.2008 13:52:00 | cevert

...je to za ST

10.10.2008 10:37:00 | WAYWARD

:-)

10.10.2008 09:18:00 | Ammazonic

my podivíni už jsme pokažení...máme rádi pokušení...

10.10.2008 09:02:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí