Another love song

Another love song

Anotace: asi ze dvou stránek textu,psaného "jedním dechem" ..bez teček a čárek..zplodilo se toto...nesmyslné,malé ulevení se

Ty děsnej přelude,co stále krásníš.
nechci,ale nemůžu si pomoct
úžasný přelude

Jsem totální hovado,děsnej šmejd...

Moc dokonalý stvoření s kovovými křídly
Oheň v duši pro celý
celý všechno.

Ty můj děsný přelude
nejde to
černo by tě pohltilo,utopilo...
ztratil by ses bůh ví kde.

Jedinečný
Já se tak těším
Já se tak snažím
tohle mi nedělej...prosím

mňau malé toužebné
phuu
chci tě

Navždy v mé kleci.
Co delší doba?
Useknu ti hlavu a nableju ti do krku.

Duše trpí při pomyšlení na Beztebetost v tý chvíli

Nemůže se dočkat,
až oko zajede,kam nemá,
kdy pohled sežere přebytečné okolí.

Stáhnu tě
aspoň jednou
musim
co nejdřív..prosím

Skrytá za těžkými dveřmi konkurence
chce se mi tě sníst

Pomalu
zaživa svlíct z kůže
vnímat tvé krásno
přelud
nepřestávej jim být

Zničila bych,otrávila co nejvíc
zmanipulovala,znásilnila,
psychicky zneužila

Moje zkažené malé
s krásnými tvářemi,co podtrhují tvojí dětskost
Kdy dospěješ?
A proč ne se mnou?

Z toho umřu,jako ze spousty jinejch věcí,
ale o těch si budem povídat příště přeci.

Rukama nedosáhnu na tvý vlasy,
nikdy mi nevypíchnou oko z tvého dokonalého stupně

Impulz,co by mě nutil dívat se ti dlouze do očí
těch pomyslných modrých očí,co přimhouřeně shlíží na svět

Člověku je blivno tohle psát
Člověku je blivno tohle číst

Těším se na tebe
na každou schodovou chvilku
chodbovej moment

sobecké a naivní
Proč ne?
Autor Mana--, 10.10.2008
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Káňátko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí