les

les

Anotace: co pomůže člověku se uklidnit

Byla jsem v supermarketu dneska,
byla jsem tam,ale celá nesvá,
pak příroda mi pomůže,
vrátit se zpátky do kůže.

Projdu se lesem s veverkami nad hlavou,
pomalu, klidně,chůzí houpavou.
Však není snad už kam spěchat,
podzimní krása lesa mi učarovala,
nevím, kde mám oči nechat.

To ticho,to přímo léčí,
mé rozcuchané nervy,
ty barvy podzimu mi,
sklidní mé roztěkané oči.
Autor mikyša, 10.10.2008
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí