Královna noc

Královna noc

Anotace: ...

S rety rudými krví,
černé stíny v koutech,
tančící se strachem v duších,
bolest při nočním snění.

Tvář seschlou věkem,
nehty do těla své jméno ryje,
nikdy ji nepovedeme dnem,
poslední naději ze srdce saje.

Leč dvě tváře toto tělo má,
hvězdy značí krásu a měsíc srdce,
ale nikdy, nikdy nebude jen má…

ani také nikoho jiného
Autor Láďa, 11.10.2008
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí