Bez významu

Bez významu

Anotace: .....bez anotace....

Jako kniha bez významu,
bloudím tiše po neznámu.

Jako dráček bez ohně
nevnímám (však vědomě).

Jako lístek beze stromů,
marně toužím jíti domů.

Jako úsměv bez smíchu
umírám tak potichu.

Jako mysl bez myšlenky
hledám pravdu na dně sklenky.

Jako věc za pakatel,
bezcenná jsem bez přátel.
Autor Sana.sorrow, 11.10.2008
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako člověk,co nemá v sebe víru,
přeji ti do života sílu,
básničky plné jsou bolesti,
snad najdeš brzy své štěstí..

11.10.2008 12:41:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí