El_Chico

El_Chico

Anotace: Slátanina pro El_Chico-Nevykládej si to radši nijak.

Tvé oči jako žhavé střípky modrého ledu...hledají něhu.
Tvá košile na rozpáleném těle...tulí se směle.
Tvé sametové rty tu jsou...avšak líbat nemohou.
Tvé upřímné srdce hlásí...jsem tu jen pro legraci.
Jsi sladký jako med...a já včelař co úl si splet.
Sbírám ty střípky modrého ledu.
Mění se ve vodu plnou slaného jedu.
Do košile sbalím ten tvůj svět naděje i těch pár vět.
Jsi jako vězení a já čekám na vysvobození.
Autor mexx, 11.10.2008
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Eiffel, NikitaNikaT., sondulacek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, zajímavé a myšlenkové, má to jisté city.

26.10.2008 13:44:00 | NikitaNikaT.

...vysvobození určitě příjde,nevzdávej to

11.10.2008 14:57:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí