Kam pospícháš?

Kam pospícháš?

Anotace: ....neprotékej mezi prsty

CHviličku zastav se,
nikam nespěchej,
nesmíš mě protéct mezi prsty.
Vím,někdy tě proklínám,
jindy zas chci tě mít
plné hrsti.

Chci si tě užít
ze všech tvých stran,
než zmizíš mi v dáli,
jak hejno vran.

A dej mi sílu
a trošku pochopení,
proč se názory na tebe
někdy tak rychle mění.

Každý má na tebe nárok,
ty patříš všem,
ať člověk bývá bohatý,
nebo chudákem.

Jsi život-co říci
o tobě mám,
já nekoupím tě v zelenině,
tak často se tě ptám.

Proč jednou si náročný,
a jednou si s tebou rozumím,
a i když jsem to mockrát chtěla,
já zbavit se tě neumím.
Autor sondulacek, 11.10.2008
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: hezule, Kristine Clary-Aldringen, Květka Š., NiQuS
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je škoda že se nedá někde kousíček života přikoupit.Hodil by se.

11.10.2008 17:21:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí