Zlom

Zlom

Anotace: svědci

Zlom
ená noha
tichého tuláka z hmyzí říše
uvízla v paměti,
když ležíce na břiše
hrála šachy se svědomím

zlom
ená noha
nedůležitého tvora,
co svědkem událostí nechtěných
toužebně se stával každý den

zlom
ená noha
válí se na madraci
postele provoněné pachem těl,
těsně po tom,
kdy lásku si ústy vpíšou do snů

zlom
ená noha
pavoučka, co oněměl
Autor Lasska, 11.10.2008
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, hanele m., ludmil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takove naivni , bych rekla

17.11.2008 15:29:00 | DAFU

Matraci! Ležíc! Nu což. Zlo/mené.

11.10.2008 23:15:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí