To už ale neuvidí

To už ale neuvidí

Anotace: Malinko smutná

Sbírka: Básník

Na rýmu se neumírá. (neumírá)
To jen na lásku bez odezvy. (bez odezvy)
Někdo na ní zapomíná. (zapomíná)
Jinej nechává ji mezi dveřmi. (mezi dveřmi)

To už ale neuvidí
Uslzené tvoje oči.
Jak nad Olšany letí,letí
bílý oblak to jsem já.

Někde uvnitř v nitru sebe
Najde každej,každej to co chce.
Ale pravdu co se skrývá v nitru Tebe.
Stejně nikdo nikdy nenajde.

Není to jenom myšlenka (není to myšlenka)
Natož tak pocit. (pocit)
Popros a budu tě (popros a budu tě)
Na rukou nosit. (nosit)

To už ale neuvidí
uslzené tvoje oči,
jak nad Olšany letí,letí
bílý oblak to jsem já.

A to mi věř nemusíme prchat do dálky.
Stačí Prahu jen tak lehce minout.
Okovej koni nohy a dál jdi.
S nebem,zemí,ohněm můžeš splynout.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 02.09.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásně smutná.

02.09.2005 14:50:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí