V dospělení

V dospělení

Anotace: :)

Žijme dokud nám život zdraví dává
jen okamžik nám ho může změnit
všichni víme, že se to stává
nenechme smutku nás tu plenit.

Radost je naším kořením života
a každý z nás to přecí ví
že chvíle štěstí jsou jako dobrota
kterou si každý rád dovolí.

Prchavost okamžiku, který se mění
dává nám šanci nezdechnout
nemusíme stále budovat jmění
stačí si radostně vydechnout.

Rozzářit oči tím dětským světlem
které nám svítilo, když jsme si hráli
nespěchat do práce narvaným metrem
mít dětské sny, co jsme si přáli.

Já vím, že všechno růstem zmizí
že mozek časem vlastně zakrní
lidi blízcí jsou nám náhle cizí
starostí dne je, kdo nás nakrmí.

Je mi smutno v pomyšlení
že se ženem divným směrem
že to naše v dospělení
stále více vážně berem.
Autor Ďábel sám, 12.10.2008
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: Tacca, isisleo, Bíša, Churry, Alasea, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myšlenku to má, aj dyž bych sem tam něco... no však víš... :o)

12.10.2008 19:48:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí