Šaman

Šaman

Anotace: ...

Stál tam a bubnoval
bubnoval pořád rychleji
jakoby v transu
sám v mandlové aleji

nikdo ho nezná
nikdo ho neviděl
jen stále hrál
raději nerušit

šamanů král...
Autor Ghostdog, 13.10.2008
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: Zahir
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí