Světlo

Světlo

Anotace: ...

Posílám úsměv pro tebe
když pohlédnu na nebe
které se probouzí voláním ptačím
modrá je všude kde kráčím
cestu si vzpomínkami značím

je darováno modré ráno
kam mě jen zavede...

do modra kreslím vesmír

světlo na pomezí tmy
takoví jsme my...
Autor Ghostdog, 13.10.2008
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí