JEDNOU TO STĚHOVÁNÍM KONEČNĚ SKONČÍ

JEDNOU TO STĚHOVÁNÍM KONEČNĚ SKONČÍ

Anotace: ..tuhle jsem před týdnem objevila..když jsem po roce znovu otevřela biografii Patti Smith..doplnila o název a ZÁVĚR, který jsem získala ČASEM...

„A já pořád čekám. Už 15 let Už si připadám jako vězeň.“
(úryvek bůh ví odkud)

Pocit jako když vyprazdňuješ hotelový pokoj
po dovolené…
A šlus.
Konec. Lhůta vypršela.
Již na nohách, vystřízlivělí
obutí a namalovaní,
rozvážní
balíme poslední zbytky.
Rozhodní a rozhodnutí
(skoro až nuceni) místo co nejdřív opustit.
Až se skoro na to těšíme
lačni nových zítřků.
Přec…
zdrženlivě (ne)nápadně dáváme si načas
zdržujem se a zadržujem
dávno odplynuté –

V nových botách nervózně přešlapujem
před námi´možnost´
otevřenost slova Svět…
Slzy v očích
při pohledu zpět –

. . .
/A věz,
že jednou to stěhováním
konečně
´skutečně´
skončí – /
Autor Andrea Vatulíková, 13.10.2008
Přečteno 261x
Tipy 10
Poslední tipující: TERezicKA, cevert, Lukáš Rymeš, Romana Šamanka Ladyloba, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrý, jedním dechem 1*

21.10.2008 15:35:00 | cevert

Výstižně vyjádřené pocity...

13.10.2008 12:02:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí