Depressed

Depressed

Anotace: Deprese je nezdravý stav psychiky projevující se dlouhodobě pokleslými náladami jedince. Má skličující charakter, jedinec upadá do trudnomyslných úvah a nazírání světa. (zdroj Wikipedie)

Myšlenka na smrt plní mě zcela,
smrt krátká,milá,jediná která
mi může pomoci ze středu deprese,
pomoci může,ale odporně směje se,
skřípe zuby a ukazuje prstem
na mě,se svým posměvačným hostem.
Cítím jak propadám se do hluboké hanby
jak voják co utíká zprostřed kruté palby.
Odejít sám,a odejít tiše,
odejít ze světa nelidských příšer,
co ubližují,zabíjí a ničí,
odejdu teď nebo až mě to ještě víc sklíčí?
Nechci získávat dny za krvavé kapky,
spíš chci dny minulé získat zas zpátky.
Autor Lecco, 13.10.2008
Přečteno 558x
Tipy 10
Poslední tipující: Karmínka, Holis, Suzan, Kristine Clary-Aldringen, Bíša, sondulacek, Zahir
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí