Má to své....

Má to své....

Anotace: .... pro i proti?

Má to svoje pro i proti
Na ružových mracích spáti
probouzet se pod sluncem
všechno cítit svým srdcem

Pořád říkat, vše je krásné
obdivovat slunce jasné
Půjčovat vše všem
vždyť nádherná je zem

Radovat se každý den
primitivně myslet jen
Spoléhat se na lidi
Kteří tě nikdy nevidí

Má to své pro i proti
v černých kopkách pořád spáti
čekat milost, bude-li,
prožívat vše prd*lí

O všech mluvit za zády
spolčovat se s neřády
hned pak podvádět i je
ty budeš ten kdo přežije

Potom ničit celý svět
který odpustí ti hned
když zničíš svět jinej
a náš necháš, zbitej
Autor Spáč, 13.10.2008
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, ilona, kikis, Rolnička, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na literu, moc hezké!

15.05.2010 13:27:00 | carodejka

Pěkné.. snad jen,že nejlepší je být svůj:)

13.10.2008 19:53:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí