Šeříkové nebe - Konec

Šeříkové nebe - Konec

Anotace: Pro múzu, taky pro koho jiného...

Šeřík změnil se v prach,
jenž půlnoční třpyt skryl,
ve větru roztroušen v strach,
odsouzen abych pod zemí navěky hnil.

Bělobou kříž se tkví,
po louce květin pár,
ve dne dobře se sní,
bez srdcí po lidech chodí svár.

Šeřík změnil se v krev,
jenž slíbávám z tvých rtů,
pospolu drží nás hněv,
značí konec předešlých dnů.

Šeříkové nebe stejně jako křemíkové…
Autor Láďa, 13.10.2008
Přečteno 185x
Tipy 10
Poslední tipující: ziriant, Holis, sondulacek, igniss, Bíša, Káňátko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí