Slečna naděje

Slečna naděje

Anotace: ...má roubíkem zacpaná ústa...

Vlas schovaný v papírové obálce
Kdo ví, kam ho chtěli poslat,
komu měl připomenout sezení v trávě
a sedmikrásek plný klín
Nebo snad noc vyplakaných očí
a prázdných pohledů do zdi
Tu čokoládovou náladu už ze svého patra nesmyješ

Připomíná vše
a nenechá zmizet v zapomnění
ani kousek zlomené ženy bloudící v zrcadlových síní
neslyšíc to strachuplné volání někde v sobě
Jen tiše hledá sama se svými odrazy
Autor Zápěstí, 13.10.2008
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: mauvais-ange, teranosaur
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí