Zvládneme to

Zvládneme to

Anotace: no...z depky...

Dneska to byla další lež,
já vím, že to bylo stejně jako včera
Proč? Máš šanci tak za ní běž!

Musíš vědět že jsem tady
Vím že ti nepomůžu
Ale aspoň vyslechni mé eady

Každé ráno se budím s nadějí
že se poučíš a přestaneš
ale ty to nezkusíš raději

Pochop mne, nechci tě ztratit
proplakaných nocí už bylo dost
nejradši bych chtěla všechno vrátit

Vidím tě před zrcadlem
a ty brečíš
už nechceš být ten problém,
radši to zkončíš

Prosím nedělej to
neber mi to poslední co mám
to nejsladší co na životě znám

Snaž se to překonat tak jako já
Věřím ti, zvládneš to
.....Jen mě prosím neopouštěj
Autor TSibUt, 13.10.2008
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: Ulri, sondulacek, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí