Princeznám

Princeznám

Anotace: ...a která nebyla princeznou....

Princezny,
jenž namáčejí své bílé zatuchlé prstíky
do porcelánových misek s jogurtem
a pak je svůdně strkají nemožným milencům do úst
a rozmazávají jim ho po obličeji
Pouhé snění o lásce...
hledají ji v dolíčcích ve tvářích svých snoubenců
a zapomínají na jejich ruce pod načechranou sukní
a vzrušené ano
když ony šeptaly ne

Stmívá se a úsměvy tuhnou na cosi děsivého, umělého..
To krásno zůstalo uvězněno mezi usmívající se a zády které nechtějí žít pod bílou plachtou
Ztrazilas kus duše
pro nevstřícná hlas oplzlého muže
z Tobě dobře známého pajzlu z okraje města
Autor Zápěstí, 13.10.2008
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: Kávový Poutník, mauvais-ange, d.i.z.z.y
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tobě to teda brutálně píše!

16.03.2009 20:54:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí