Zmatek a bordel

Zmatek a bordel

Anotace: Těžko říct kde se ve mně vzaly tyto pochody :) (napsána 13.10.2008)

Co říct k tomu co uvnitř mám
zmatek a bordel...
jeden velký klam.

Prý už mám být dospělá.
Tak kdy už to přijde?

Místo příkladů z matematiky
vyrývám do sešitu další verše
možná proto, že věřím,
že pak bude svět lepší.

Řekl jsi, že to už jsi vzdal
vzdal jsi se naděje?
Když růži na hrob jsi dal
možná že se nic neděje?

Verše jsou kouzelné
nikdo neví
kde je pravda
a kde lež.

Proč stále se vracím
když měla bych jít dál.
Ale to se snadno řekne.

Já naivní a hloupá
ty moudrý, téměř muž
co na tom sejde.

Lež jedna za druhou
může se tu skrýt.

Říkáš, že jedno
je kolečko od trakaře.

Tak dobře, přiznávám
to já na hrob růži dávám.
A možná také ne.
Autor mauvais-ange, 13.10.2008
Přečteno 215x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč stále se vracím
když měla bych jít dál.
Ale to se snadno řekne.. to máš pravdu, snadno se to řekne, ale snadné to není:-( vím, znám...

13.10.2008 23:53:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí