Začátek nebo konec?

Začátek nebo konec?

Anotace: ...na intru ještě

Možná je to začátek
nebo taky konec
vožralý až do sraček
srandy velkej ranec

Muziky je vždycky málo
proto by nám za to stálo
založit si kapelu
na školu se vyseru

Nemůžem si nikdy pomoct
musíme jen křičet,řvát
pro někoho je to blbost
my na vás jen budem srát

Protože ste pitomý
a taky hrozně lakomý
myslíte si co nejste
tak co byste rádi co byste!!!

Stejně nás nikdo nezmění
ani za flašku zelený
prostě má někdo na hlavě
svý hezký číro červený

Je to prdel ,velká díra
mozek pořád alko svírá
proto je to v prdeli
jako víno v neděli...
Autor NINA HAGEN, 14.10.2008
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: igniss, enigman, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Alkehol...

14.10.2008 01:48:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí