Pro maminku

Pro maminku

Anotace: :(:'(

Sbírka: Básně milovaným

Není to tak dlouho,
Co naposled slyšela jsem tvůj hlas.
Není to tak dlouho,
Co ještě nechtěla jsem vrátit čas.

Teď už tady nejsi,
Byla, nejsi, nebudeš,
Co já s tím teď nadělám,
Svět se nikdy nezmění, i když strašně chceš.

Možná tohle nutné zlo,
Které k tobě přišlo,
Pomohlo ti od nemoci,
Která tebe měla v moci.

Byla, nejsi, nebudeš,
Vzala si tě v noci,
Byla, nejsi, nebudeš
A svět se stále točí…

Byla, nejsi, nebudeš
A mě strašně mrzí,
Kdy jsem ti ublížila,
Na tebe milá nebyla.

Lítost pozdní není k čemu,
Lítost pozdní nemá cenu,
Snad věděla jsi v hloubi duše,
Že pro mě jsi vším,
Moje duše….

Mám tě ráda a nic to nemůže změnit!!!
Autor tmavovlaska93, 14.10.2008
Přečteno 714x
Tipy 7
Poslední tipující: Megalo'R, sondulacek, Caracol, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je smutné až až...na to se ani nedá napsat komentář:( Je mi z toho úzko a mám zkaženou náladu...nevím co na to říci, snad jen Mám tě rád maminko, idkyž o tom možná nevíš...

15.10.2008 17:26:00 | krok

pláču:(

14.10.2008 20:25:00 | Pohjolanka

není,co dodat!

14.10.2008 07:29:00 | sondulacek

...minuta ticha za maminku...

14.10.2008 06:29:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí