Čekání

Čekání

Anotace: ...

Na nádraží slzy tekou,
nejedou-li ti dva spolu,
prázdné dny se týdny vlekou,
střecha věží padá dolů.

Hodiny však nestaví se,
minutou jsou k sobě blíž.
Neplakejte,vždyť je jisté,
že naplní se o čem sníš.
Autor Zdenek, 14.10.2008
Přečteno 218x
Tipy 1
Poslední tipující: denebrin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí