Schován v mlze

Schován v mlze

Anotace: ...

V závoji bílých mraků
sahajících k zemi
stojím v moři máku
prociťuji vjemy

v klesající mlze
vzduch nasycený vůní
podoben stékající slze
přidávám se k tůni

tisíce pocitů v jediné chvíli
a duše najednou čistá
cítím se, jako bych urazil míli
a při tom se nehnul z místa

překvapen, neschopen slova
unášen tokem řeky fantazie
rád bych to prožíval znova
všechno je vším a žije.
Autor Ghostdog, 14.10.2008
Přečteno 227x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Churry, Kristine Clary-Aldringen, igniss, labuť, WAYWARD, Marfuša, sondulacek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem u tebe prvně, ale...je to příjemný zážitek... zase přijdu :o))

14.10.2008 08:41:00 | labuť

...souhlas s sondulacek

14.10.2008 08:10:00 | WAYWARD

Hezky jsi popsal úkaz mlhy

14.10.2008 07:57:00 | Marfuša

Tvé básničky se krásně čtou,máš srdíčko.

14.10.2008 07:54:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí