tóny..

tóny..

Anotace: takový něco.. :-)

slyšíc přehršel tónů
co světem se prolíná
neradi věříme tomu
jak někdo vzpomíná
a myšlenky hlavou běží

kdysi durové akordy zněly
ignorovaly stupnice
když dotýkat se srdce směly
slyšet byly nejvíce
těžko říci kde teď leží

v té době akord v moll
stejnou šanci měl
jako že dojde za obzor
člověk jež by chtěl
kdyby snad mohl

jaký černý mrak
zastínil duši
které zlo svůj frak
přetáhlo přes uši
kamínek mozaiky se pohl

zloba lidská zřejmě
opět měla důvod
nechovat se jemně
kde as její původ
hudba teď zní tu

to houslový klíč
na pokraji řádku
označil cestu pryč
s dvěma křížky na počátku
věnují se citu

každý jeden označuje
srdce jež lásku ztratila
na křižovatce jež rozbočuje
tak jinými směry vyrazila
a ztrácí se v dálce

vysoké tóny značí
ale kříž je kříž
když na sebe se mračí
bývají si na obtíž
končí poté na oprátce

říkáš si inu
snad tak moc se neděje
v klidu si odpočinu
zas štěstí na mě se usměje
když konec se blíží

opět rozezní se akordy
hřejivé tóny pohladí
obě srdce na kordy
pak nepřátelství zahodí
život zhasne bez potíží
Autor certsest, 14.10.2008
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Tacca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobře se to četlo,nápad tam je tip

14.10.2008 14:52:00 | WAYWARD

..dík za pěkné počtení..

14.10.2008 13:10:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí