Meditace o Rhianon

Meditace o Rhianon

Anotace: Věnováno dnešnímu úplňku:)

Tiše sedím ve svém pokoji
a kolem zuří třetí
i čtvrtá světová válka
ve vzájemné symbióze.
Tiše sedím ve svém pokoji
a za mnou se hroutí
Wall Street i ten chrám
v Jeruzalémě.
Tiše sedím a naslouchám
prastarému ptačímu jazyku,
kterým už dnes nikdo nemluví.
Pak vstanu a
uvařím si čaj.
Nic se nezměnilo.

Přímo uprostřed
Ayersovy skály čekám na muže,
jenž se znal s Johnem Dee.
Čekám tu na poslední příčku
v kole Věčnosti a pošetile si přeji
ještě jednu navíc.
Čekám tu na návrat Doby snů,
na návrat Alchera
a obnovení kina Dukla,
což je z toho všeho
největším bláznovstvím.

Cyklická otrava hráče
na digeridoo se může
projevit i sněžnou slepotou
ve skleníku sněžného muže.
Taky má rád orchideje.

Je hazardní záležitostí nechat
se chytit časem za paty.
Vzpomeňte si třeba na
chudáka Achillea.
Venku se mezitím může
snést černý satén večera a stavitelé chrámů
budou nuceni
rozsvítit lucerny.
Esbat může začít.
Autor Squat_the_world, 14.10.2008
Přečteno 345x
Tipy 11
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Holis, Churry, Lota, Triffid Kolbe, 6thSun
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem očarován... znovu; co povědět... až budu umírat na podvýživu poezií, bude mi stačit jedna kapka tvojí infuze, nádhera

23.12.2008 14:40:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Tak jsem koukla, kdo že mi to komentuje... a říkám... sákriš.... to by šlo...:)

15.10.2008 10:35:00 | Triffid Kolbe

a to já zase rád:) nemůžu za to, celej den jenom čtu knihy a pak mi to skáče samo od sebe přímo na papír:-DD

14.10.2008 18:51:00 | Squat_the_world

mozna by se mi to i libilo, kdybys tam nemel tolik vlastnich nazvu.,.. to ja nerada...

14.10.2008 18:40:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí