Co je malé, to je milé??

Co je malé, to je milé??

Anotace: Že by ještě nebyl všemu konec? Upřímně - já nechci konec. Ale blíží se. A o tomhle vypovídá báseň.

Je to malé
Naproti světu
Nevypočitatelné

Nic to neznamená
Jen zbytečně ubývá kyslík
Co na tom

Vždyť to stejně umře
Jednou
Až bude čas
---
Má to nechat náhodě
Nebo začít jednat
Nikdo kdo by promluvil?

Nikdo nikde
Nikdo kdo by se otočil
Nikdo kdo by něco naznačil

Tolik lidí
Zkoumavě to pozorují
A nevidí

Naslouchá
Ne lidem
Svému nitru v zatracení …
Autor child.of.saviour, 14.10.2008
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: SZN, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1*

15.10.2008 10:44:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí