U doktora

U doktora

Anotace: ...Je to asi všude stejné...

U doktora
padla na mě chmura
Čekárna už byla brzy ráno plná

Je to tak vždycky
proto tam moc nechodím
neb nerada u doktora dlouhé hodiny prosedím...

Jdu jenom a odběr a EKG
To půjde rychle pane doktore

Jenže omyl to byl...
V čekárně po krvi půl hodiny znova sedím...

Pak opět do ordinace
kde jako halucinace
čeká mě další čtvrt hodina sedění
než dočkám se
mého srdce měření...

Pak už to jde jak na drátkách
já byla za deset minut ve vrátkách...
Autor hezule, 15.10.2008
Přečteno 222x
Tipy 5
Poslední tipující: sondulacek, NikitaNikaT., Zdeněk Farkaš, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, někdy se tam čeká dlouhé hodiny... brrrr... doktory a nemocnice nemusím, jenomže já někdy nemám prostě zbytí. Chjo :´o(

17.10.2008 08:14:00 | NikitaNikaT.

Tak to jsi tedy vystihla velice dobře.

15.10.2008 19:08:00 | Zdeněk Farkaš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí