Pohyby

Pohyby

Anotace: Bohužel se to stává :-(

(Disharmonie pohybů
na železném lůžku.)

Mávnutí křídel
...upocený vzduch
opeřeným poslem
zdaleka,
opeřeným tvorem
odnikud?
Ze tmy.

/Orchestr bez nástrojů
tanec baletky
v kanadách
před prázdným hledištěm.
Poslední pokus
zaujmout./

Zobákem vytepat
baladu do okenic.

/Tóny z prstů tiché s křížky
pavučinou řasy svázané.

Pirueta skočená tak plaše
tak jemně

tak křivě./

Pařáty bez drápů
pošlapat naději.

-Baletní číslo s jemností chilli.-

Pařáty křivými
ukopat štěstí,
zobákem vysklíti
okno tvé rodiny.

-Baletní představení s těžkými okovy.-
Konec představení
bez potlesku.
.
.
.
Černý čáp vznáší se na nebi
-dětský pláč?
tichá fis-moll.

*disharmonie na nemocniční posteli*
To se stává
Autor chroust17, 15.10.2008
Přečteno 295x
Tipy 13
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, RustyHalloes, Karmínka, Jiparo, Kassiela, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Woooow! Nemám slov, úplně mě to odrovnalo, je to nádhera. Dala bych tolik tipů, co by jen šlo.

21.10.2008 10:30:00 | Karmínka

Nemám slov...prostě krása. Dlouho jsem nečetla něco tak upřímného.

15.10.2008 21:10:00 | Kassiela

Moc dobře zpracovaný, plný emocí a citu! "o)

15.10.2008 17:19:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí