Ona

Ona

Anotace: ...

Holka! Před čím pořád utíkáš,ped sebou?
Sama víš,že to nejde..ať si jakkoliv daleko
vše je přímo za Tebou.
Tak už si to přiznej a nestyď se už,
horší bývá když s tímhle tajemstvím žije muž..
Nebraň se představám co tolik Tě svádí,běž do toho naplno,vždyť tolik chceš znát jak její ruce hladí.
Láska má mnoho tváří a Ty poznala jsi mnohé z nich,
ale když dívka má jí být jsi v rozpacích....
Jak moc bys chtěla znát jak chutná pocit přiznání,
jak asi chutná jejího krásného těla poznání.
Tak neboj se už odpovědí a naproti jim běž,
kašli na lidi a jí se se vším svěř.
Třeba čeká...
Překvapí Tě pravda co už bolet nebude
(říkáš si,to si semnou hraješ osude!)
Ty,ona,ruce,vlasy,oči,rty co prvně okusíš
Ty,ona...lhát už nemusíš.
Teď nepoznáváš svý tělo co v oblacích si lítá
pro všechny slastný pocity,které...ne,nespočítáš.
Pryč je napětí a Ty otvíráš oči,ano,nejsi v mužském objetí co vždycky rychle končí...
Miluješ cítíš netrpíš,
nevadí Ti,že ona se dívá...
Autor siréna.., 15.10.2008
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

basen je taky o forme holka, tahle tva forma je hodna mozna tak povidky, rika ti neco odslokovani, radkovani atd..??

15.10.2008 14:12:00 | saddova

...ano, pro mne taky zmatená, i když promlouvá naléhavě..

15.10.2008 10:37:00 | SZN

pro mě trochu nepochopitelná, promiň.. :/ možná mohla být jinak uspořádaná,... ale moc se mi na tom líbí ta odhodlanost :)

15.10.2008 10:35:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí