Hlava

Hlava

Anotace: Je možné, že nás reprezentují psychicky narušení lidé. Psychopati a deprivanti. Laik je volí a odborník mlčí. Toť český národ.

Podívejte na tu hlavu
není nějak podezřelá?
jak se tváří?
kam se dívá?
co to plácá?
a co dělá?

Jak tenisák ostříhaná
důležitě nasupená
k jedné straně nakloněná
ješitností navoněná

Stěhuje se z jedné vily
kde pobyla pouze chvíli
zas do jiné drahé vily
dospěla už k svému cíli?

Podívejte na tu hlavu
s kýmpak se to kamarádí?
s kladivem a tupým srpem
před volbou se měli rádi

Vrána k vráně
hlava k hlavě
pokloní se lebce holé
taky nacistické straně
poděkuje, díky vole

Nač čekáte psychiatři?
vemte hlavu do parády
všimněte si s kým se bratří
jaké to má kamarády

Podívejte na to stádo
co nemyslí příliš rádo
nedohlédne přes své prahy
že je císař blbý,nahý!
Autor Mario de Janiero, 15.10.2008
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: zenge, igniss, Hannazka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bohužel pravdivá...

15.10.2008 19:55:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Super! :o) Jsem zvědavá na další kousky.

15.10.2008 14:07:00 | Hannazka

chapu tve rozhorceni,ale basnicky mi to prijde hodne podrumerne.. aspon pro mne, bohuzel

15.10.2008 13:59:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí