Poslední den

Poslední den

Anotace: o tom se dá těžko říct víc

smutně bere za kliku u dveří
snad v návrat domů už nevěří
prý odtud už není cesty zpět

už dávno pryč jsou ty časy
kdy míval husté černé vlasy
a u nohou mu ležel celý svět

taď leží sám ve špitále
snad přesto doufá stále
že všechno je jen zlý sen

on sám už dýchá jen steží
však čas tak rychle běží
čeká na svůj poslední den
Autor někdojiný, 15.10.2008
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Karmínka, Kristine Clary-Aldringen, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je mi z toho smutno

15.10.2008 14:54:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí