Taková odbojná

Taková odbojná

Anotace: Dejme tomu trošku proti komunistická a proti totalitní

Jsou my v patách
Už týden mě sledují
V oblecích a kravatách
Něco proti mně mají…

Znovu je vidím ve skle dveří
Jak si mě přísně měří
Jak mě nenávidí
Nečekal jsem tohle od českých lidí

Píšu další list
„Já nět komunist“
A dodávka před domem stojí dále

Nechci si hrát na krále
Jen chci jednoho svrhnout
A nejsem sám
Kdo by ho rád viděl prolétat okna rám

Zatím je odpor slabý
Jen psaný
Není nás málo
Ale ještě se spousta přidá

A nebudem křehcí jak slída
Tomu věřím
Jsem optimista sic
Ale co v téhle době víc?

Co více dá se dělat
Než doufat
A nepřestat dýchat

Pro ten boj má smysl žít
A krev lít a umřít…
Autor Shaamot., 15.10.2008
Přečteno 248x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí