Sen..

Sen..

Anotace: .. o Evereste

Pred chvíľou bol som na Evereste
bez Teba stratený na polceste

ak by som navždy na štíte pristál
uprel na Mesiac zrak ako krištáľ

od mrazu znehybnel a na kosť stuhol
miesto pier z omrzlín čiernych sťa uhoľ

vydýchol posledné teplo, čo mal som
zašepkal sám sebe nečujným hlasom

poslednú báseň, čo nemá už konca
spustil ju s lavínou z vrcholu kopca..

našťastie sen to bol pomerne krátky
nezamrzol som a vrátil sa spiatky

poradíš, čo má mi v noci sa snívať?
(na streche sveta sa nechcem zabývať)
Autor Petbab, 15.10.2008
Přečteno 347x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, NikitaNikaT., LucQa, teranosaur, Psavec, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skanula mi slzy, při čtení této básně. Je v ní mnoho pocitů, cítím bolest, touhu...

17.10.2008 11:03:00 | NikitaNikaT.

Nějaký hezký sen... moc hezký:)

15.10.2008 19:36:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí