Zmatek

Zmatek

Anotace: Cítíš v sobě zmatek,jen prázdnota, nevíš jak dál V očích smutek,žádný plamínek co by v nich hrál...

Nemůžeš se se sebou srovnat
Slzy už tě začínají unavovat
Třesoucí se hlas nemůžeš poznat

Když jsi sama cítíš to
Jak tvým tělem prostupuje
Když se na sebe koukneš vidíš ho

Čím dál naléhavější
Zákeřný a nemilosrdný
Smutek na tebe uléhající

Nevíš co se to děje
Chceš vrátit čas na zpět
Zdá se, že každý se ti směje

A ty jsi dál sama se svou bolestí
Chceš to všechno ukončit
Skrz výčitky došla jsi až na scestí....
...Jak se rozhodneš?
Autor TSibUt, 15.10.2008
Přečteno 251x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Holis, Bíša, Yukki, Ulri, Alasea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé, velice. Jen tak dál.
Azazen

15.10.2008 21:14:00 | Azazen

zajámavá myšlenka...má děj...je z toho hodně cítit tva inspirace...moc hezké ST

15.10.2008 21:12:00 | Yukki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí