Co je a není

Co je a není

Anotace: trocha filozofie

Je Štěstí nebo štěstí
A Osud nebo osud
Rozhodují zda dostanu pěstí
Tohle nevím dosud

Říkává se že Náhoda
Je blbec a Osud vůl
Zeptejte se celého národa
Neshodne se vám jich ani půl

Uvažte: je naše Země placka
Je a nebo není
A co ten bůh nahoře spacká
Ne křesťanský, ten to není

Jsem ateista nebo snad
Uctívám boha který
Vyjma můj malý hrad
Nikde jinde není

Každý den nahradí noci dómy
Co všechno se ještě mění
A uvažte jestli šumí stromy
Když v lese nikdo není
Autor Alasea, 15.10.2008
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: Martas1985, Bíša, Edmond Kadad, strašidýlko-střapatý, Faileen
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase ten rytmus,ale jinak hezká :)

04.12.2008 19:52:00 | Martas1985

boha mít v sobě je jediná možnost, věřit sám sobě..když už to nejde jinak...

12.11.2008 09:54:00 | Agniezka

Filozofie, moje gusto 8-)

16.10.2008 10:59:00 | Allainila

takový hezky lehký styl=)..pobavilo mě to a přitom je v tom ukrytá pravda..

15.10.2008 21:36:00 | Faileen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí