Škrábu ti na záda

Škrábu ti na záda

Anotace: ...

Jen reflexe na nepoznané, nepochopitelné mrknutí očí
Přitom držíš můj obrázek v dlaních a pláčeš
Pod potrhaným světlem odnikud
Otvírám další stránku
A zase to samé, stejné ticho
Kap, kap
Na zpocené modré polštáře
V dalším rámu tma
Cítím tvůj dech
Vinné lístky po ovoci za ušima
Zima
Čekáš na ten rychlý pohyb očí

Rok za námi
A obraz je jen odhozený v koši
Tvé teplé dlaně mne již nehladí
Často a vroucně a bezprostředně
Vlásečnice popraskané
Dlouhé řasy
Otevírám lichou a hladím tvoji šíji
Kdo to hraje?
Stará zeď při sobě nedrží…
…znovu a znovu ještě jednou
prosím
Škrábu ti na záda

Tajemství života
Autor Petr Miroslav, 16.10.2008
Přečteno 262x
Tipy 12
Poslední tipující: isisleo, JardaCH, Koprtinka, WhiteSkull, Lota, AlenaMarieK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tajemství života..
..možnost letmo jen nahlédnout..
..objevit magnet a nechat se přitáhnout..

23.10.2008 21:14:00 | isisleo

... potřeboval bych poškrábat na zádech ... no nic ... poptám se jinde ... :-(

21.10.2008 14:49:00 | JardaCH

...život je potvůrka podivná...nakonec, je dobře, že to máme na co svést...škrábat na roletu, nebo na záda, ono to vyjde nastejno...omlouvám se...tak mi to přišlo na mysl ve vzájemné symbióze...:-(

17.10.2008 00:53:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí