Není cesty zpět

Není cesty zpět

Anotace: po dlouhé době zase něco

Život míhá se ve zmatku,
žijeme teorií chaosu,
moc patří partě zmetků,
plácáme se v patosu.

V bludném kruhu,
smrti strachu a ničení,
to zlu jde k duhu,
slyšíš jen hadu syčení.

Z tesáků kape jed,
do kůže už se noří,
cítíš v srdci led,
tvůj mozek do tmy se boří.

Kolem sebe prázdno máš,
už není cesty zpět,
umřít čestně se snaž,
nech za sebou krutý svět.

Za sebou ho nech,
ted je domovem hlubina prázdnoty,
neslyšíš ani svůj dech,
pryc jsou všechny hodnoty.

Smiř se s tím už se nevrátí,
už nebojuj dál,
tvůj úděl nic nezvrátí,
stejně už jsi to vzdal.

Vzdal jsi to a proto jsi skončil...
Autor Romero, 16.10.2008
Přečteno 214x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucie Klaudie, Swimmy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí