Plamínek přátelství

Plamínek přátelství

Anotace: .....muselo to někdy skončit....

Z pouhé jiskry v zalíbení
a z prvních pár slov
vzplanul oheň s dušeplením
a s vůlí semklou do okov.

Dál nabíral na síle,
však jen a pouze v čas,
kdy byly city v přesile,
to sílil oheň v nás.

Dmýchal jsi ho vodou chladnou,
takže už jen pára syčí.
Náš svět se boří, hádky vládnou,
slova oheň vodou ničí.

Vyhasl plamen a zbyl nám jenom dým,
jakpak to teď bude s náma?
Bývali jsme, bývali, vážně dobrej tým
a nakonec jsem zase sama.
Autor Sana.sorrow, 16.10.2008
Přečteno 603x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí