V zajetí

V zajetí

Anotace: :(

V modravých dálkách za hukotu vln
v míru i válkách láskou jsem pln
nečiním zlého když zlo činí mně
co dávám je mého, venku i vně.

Svět můj se halí do radosti slz
nežiji v ráji a znám plno hrůz
uzavřen v domě, kde světlo je snem
možná je po mě, už nevím kde jsem.

Zárukou mojí myšlenky jsou
které si kojím, pod mříží svou
svět můj je krásný a láskou je pln
ticho ční z vody v přílivu vln.

Nechci si nechat vzít naději
nechci tu umřít na posteli
svět mnohá zákoutí stále si skrývá
já je chci uvidět nalézt a vídat.

...pak nechám se unášet příbojem
nechci však umřít bez boje
chci se jen lehce nadechnout
uvidět světlo a vydechnout.
Autor Ďábel sám, 16.10.2008
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, labuť, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

***

21.10.2008 14:30:00 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí