Neštěstí raní mlhy a mne

Neštěstí raní mlhy a mne

Anotace: Psáno v záchvatu vzteku, neberte ji prosím příliš vážně.. za komentáře děkuji

Raní mlha,
skryla vše v mrak,
mou tvář odkryla však.

Zloba pohltila myšlenky,
duše se schoulila
a cestu tím uvolnila.
Teď chtěl bych se bít,
do tváře někoho uhodit,
znovu a znovu,
jak šlo by to jen,
stále dál a uvědomění odhodit,
spálit jej v prach.

Mysl svá,
sílu pevnou má,
ta drží mou pěst,
nedovolí a agresi udrží.
Však zmítám se v nitru,
zemřu snad k jitru.
Pak ucítím,
doufám že klid
a budu moci jít.
Autor Gabriel17, 16.10.2008
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Markeťák713, Flow Calipso, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí