Etiäinen

Etiäinen

Anotace: inspirováno Etiäinen..(Nightwish)

Při síle ohně modlím se.
Spřádám nitky tajemství, kaji se.

Proklínám tebe,
to za život který jsi mi dal.
Vzývám sebe,
za lásku, jenž jsi mi nevyrval.

Nenávidím tebe,
to pro všechen lesk a krásu.
Miluji jen sebe,
za zradu a spásu.

Při víře v plameny své tělo vážu.
Za naději v odpuštění kamenem hážu.

Temnotě duši upisuji,
halím se v čerň – vámi opovrhuji!
Peklo v sobě otevírám,
varováním tvým se neobírám.

Vrahem sobě stávám se,
tobě, katu mému smívám se.
Opovrhuji nabídkou pomoci,
propadla jsem temnému, propadla jsem noci.

Při žáru pekelném budu bojovat.
Nikdy se nevzdám, nebudu se strachovat.
Autor Flow Calipso, 16.10.2008
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Karmínka, Zahir
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí