Díííky =)

Díííky =)

Anotace: děkuju za to,že jste,vy moje sluníčka =)

Ležím takhle na sluníčku,
opaluju záda,
přitom myslím na lidičky,
který mám tak ráda.

Na všechny ty osůbky,
co mě drží nad vodou,
který,když mi nejni nejlíp,
vždycinky mi pomohou.

Jsem-li na dně,
tak si na mě
najdou vždycky čas,
Vyslechnou mě,
pohladí mě,
"to se spraví zas."

Tímto chci jim říci "dík"
a že jsem jim vděčná...
"Vy jste moje sluníčka
a jen tak se vás nevzdám!!!"

-A vy moje zlatíííška...
vy víte o kom mluvím =)
Autor Světluška =), 03.09.2005
Přečteno 586x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nádherné poděkování...

04.09.2005 21:08:00 | Krtica

Pájinko...Díkyyy...Mám tě tááááááááhkle ráááááda:)

03.09.2005 20:32:00 | makretka

Díky Ti...

03.09.2005 20:26:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí