Píseň

Píseň

Anotace: Co jsme zač?Jací bychom měli vlastně být?Vše je naopak.

Píseň květu fráze teskní vstříc,
život občas ráně staví líc,
za úsměvem retu kryjem pláč,
mnohatému nitru zpívá hráč.

Píseň hlasné fráze tlumí šum,
protržení hráze podléhají snům,
za úsměvem retu kryjem pláč,
mnohatému nitru zpívá hráč.

Píseň volnost lidí staví kříž,
důvěra závidí utaženou mříž,
za úsměvem retu kryjem pláč,
mnohatému nitru zpívá hráč.
Autor Zdenek, 17.10.2008
Přečteno 236x
Tipy 5
Poslední tipující: Elouš, WhiteSkull, sondulacek, Mbonita, SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co jsme zač..jen chybující lidé...

17.10.2008 08:08:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí