Konec naivity

Konec naivity

Anotace: Všechno je jinak, než jak říkali...

Když budu zlobit, čert si mě neodnese do pekla.
Princ si pro princeznu nepřijíždí na bílém koni.
Nikdy se nestane, aby limonáda místo řeky tekla.
Když padá hvězda, nikdy nikomu nespadne do dlaní.
Víly nečarují pro mladé slečny krásné šaty.
Ježíšek prý nenosí dárky, prý vůbec není.
Zlé čarodějnice neobývají ztemnělé hrady.
A čáp prý nenosí miminka. Tak jakto že je tolik dětí???
Je konec všemu okouzlení.
Nic není tak, jak jsem věřila...
Autor p.a.j.i.s.e.k., 17.10.2008
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Dedillope, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí