Krabice

Krabice

Anotace: Možná i vy nějakou takovou máte...;o)

Nevonící usušené poupátko růže,
pomačkaná obálka, v půli přeložená
a v ní neúhledně psané verše,
krabice od bonboniéry, lehce natržená,
obrázek rychle malovaný na koleni,
stužka červené barvy, co zdobila zápěstí,
prošlé vstupenky na pár představení,
účtenky z restaurace na jakémsi náměstí,
papírový sáček na prst velký jen
s logem a názvem malého krámku,
jízdenky, na které už kdosi kdysi jel,
propiska, která již nenapíše ani řádku,
v obyčejných barvách kamínky oprýskané,
papírová růže, co nikdy neuvadne.
Předměty nedocenitelné hodnoty...
Autor p.a.j.i.s.e.k., 17.10.2008
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Bíša, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí