Nelituji

Nelituji

Anotace: co říct?..

nelituji žádné vteřiny co jsem dal
klidně bych i každou další věnoval
nelituji ničeho byť na jediný moment
klidně usmířil bych ďábla s bohem

žádná vteřina totiž vrátit se nedá
darované v podobě štěstí k srdci si sedá
momenty změní se v prchavý mžik
co nestačí aby ďábel k bohu vzlít

k čemu lítost bez upřímnosti
k čemu dar jenž věnován bez radosti
k čemu chvilka již chce člověk zpátky
k čemu každá vteřina nesmyslné války

a tak se ptám dál a dál
ptám se co bych ještě věnoval
aby ten upřímný cit
mohl nad zlem zvítězit

pomůže mi někdo?
Autor certsest, 17.10.2008
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Lorraine, Jin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné zamyšlení

18.10.2008 11:49:00 | Jin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí